На Одещині сталася смертельна ДТП на трасі Одеса – Рені: подробиці

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі

Сьогодні на трасі Одеса – Рені близько сьомої години ранку сталася смертельна ДТП. Водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією поліції, стало відомо, що 63-річний іноземець рухався трасою М-15 за кермом легкового автомобіля “Toyota”. Чоловік виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з вантажним автомобілем “DAF” під керуванням 55-річного жителя іншої області.

Водія легковина термінового госпіталізували до місцевої лікарні, втім де від отриманих травм він помер. Водій вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння – він тверезий.

“На місці події працювали слідчі відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції та співробітники ДСНС. Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство”, - прокоментував подію начальник територіального підрозділу поліції Віктор Дудка.

Нагадаємо, що вчора вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді.  Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися