В Одесі планують закрити на ремонт укриття: де саме

Роботи триватимуть протягом місяця

В Одесі у період з 12 вересня року до 24 жовтня у захисній споруді цивільного значення, що розташована за адресою:  вул. Заньковецької, 11 буде відбуватись капітальний ремонт. Строки закінчення робіт орієнтовні. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Адреси найближчих захисних споруд для укриття: вул. Мельницька, 8, а також вул. Б. Хмельницького, Нагадаємо, що, прямуючи до укриття необхідно взяти з собою документи, гроші, продукти харчування та воду, теплий одяг і взуття, дітям дошкільного віку вкласти в кишені або пришити до одягу записку, де вказується прізвище, ім'я та по батькові дитини та батьків і домашню адресу.

Укриття в Одесі

Вся інформація про наявні сховища доступна за допомогою інтерактивної онлайн-карти. На ній виділено близько 200 звичайних бомбосховищ та 135 протирадіаційних укриттів, розташованих у різних частинах міста. Також можна знайти і найближчий паркінг. Важливо пам’ятати, що під час спрацювання тривоги всі паркінги міста мають бути відкритими для громадян. Водночас, блокування входів до бомбосховища є забороненим.У випадку, якщо вхід до бомбосховища закритий або з інших причин недоступний, зверніться до єдиного центру прийому звернень громадян за номером "15-35" для вирішення цієї ситуації. Також є можливість зателефонувати до поліції.

Зазначимо, в Одесі оголосили тендер на капітальний ремонт захисної споруди на вул. Спиридонівська, 6. На це планують витратити 4 218 480 гривень, а замовником робіт стало Комунальне підприємство "Сервісний центр".

Також в Авангардівській громаді Одещини будується надпотужне укриття для дитячого садочку. За декілька місяців воно буде готове і після цього до закладу пустять дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися