В Одесі планують відремонтувати одне укриття за понад 4 мільйони гривень

Укриття наразі має статус протирадіаційного

В Одесі оголосили тендер на капітальний ремонт захисної споруди на вул. Спиридонівська, 6. На це планують витратити 4 218 480 гривень, а замовником робіт стало Комунальне підприємство "Сервісний центр".

Про це стало відомо на майданчику  Prozorro.

Відповідно до плану робіт повинні розібрати перегородки із гіпсокартону, очистити вручну внутрішні поверхні стін та стелі від олійної  фарби, установити металеві дверні коробки. Також підрядник повинен буде облаштувати вентиляцію та каналізацію із водовідведенням. Також закуплять унітаз та встановлять умивальник. Аукціон повинен відбутися 28 серпня, а розмір мінімального кроку пониження ціни: 42 184,80 гривень. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Ізмаїльська міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів на двох вулицях міста.  Стартова ціна лоту складає 51 337 387 грн.

Також нещодавно стало відомо, що Міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію будівлі з прибудовою додаткових приміщень. Саме за цією адресою знаходиться Київський районний суд міста Одеса.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися