На Семена Палія підключають нову трубу: можливі перебої з водою

На Семена Палія підключають нову трубу: можливі перебої з водою

"Інфоксводоканал" проводить активні роботи по заміні зношених мереж по вулиці Семена Палія. Так днями фахівці компанії відновили ділянку квартального водопроводу в районі будинку №70 / 1 та майже завершили прокладку близько 500 метрів нової труби на іншій ділянці вулиці.

Крім цього, співробітники технічної служби водоканалу замінили аварійний водопровідний ввід до житлового будинку № 78 по вул.Сім'ї Палія. На ньому останнім часом почастішали аварії, тому було прийнято рішення не ремонтувати, а міняти на нову трубу.

Щоб мінімізувати незручності для споживачів, заздалегідь були проведені підготовчі роботи по розкопці траншеї та укладання поліетиленової труби діаметром 75 мм, яка прослужить не менше 50 років. Більш того, встановлять нову запірну арматуру в точці підключення до внутрішньоквартальних водопроводу. Таким чином, споживачі зазначеного житлового будинку зможуть отримувати якісні та безперебійні послуги водопостачання.

Фахівцям залишилося тільки провести роботи з підключення нових комунікацій в існуючу систему водопостачання, для чого доведеться тимчасово обмежити подачу води довколишніх будинків.

У зв'язку з цим, звертаємо увагу, що   21 жовтня 2020 року з 10:00 до 15:30   буде припинено подачу води споживачам наступних вулиць міста:

- Семена Палія, 60-78, Марсельська, 29, 31, Ростовська 2, 4.

Філія "Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасово заподіяні незручності.

Телефон для довідок: 705-55-05, 068-905-55-05, 066-905-55-05, 093-17-00-155 (цілодобово)

Джерело: Инфоксводоканал


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися