На Одещині хлопець вирішив провчити друга та закрив його в багажнику автівки

За скоєне порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі

Поліція затримала молодика, який побив свого товариша, зв’язав та на декілька годин залишив в багажнику своєї автівки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці з’ясували, що молоді люди святкували день народження свого друга в Лиманці. Під час застілля один з гостей почав вести себе дуже зухвало: зламав мікшерний пульт. Водночас інших учасників вечірки обурила поведінка хлопця. Один з гостей вирішив провчити “хулігана”. Правопорушник вийшов з хлопцем у двір, де наніс кілька ударів по обличчю й тулубу та пляшкою вдарив по голові. А потім, зав’язав йому руки ліпкою стрічкою і змусив залізти у багажник легковика-універсала. Чоловік сів сів за кермо і поїхав у місто. На вулиці Іцхака Рабіна він залишив транспортний засіб із “в’язнем” у багажному відділенні неподалік свого будинку, а сам попрямував  додому. 

Наляканий молодик кілька годин лежав мовчки, а потім ногою розбив бокове скло автомобіля та почав звати на допомогу. Невдовзі його почули перехожі, які й повідомили про подію до поліції. 

“За наявності достатніх доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному позбавленні волі і викраденні людини, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту”, - повідомив слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Андрій Нєдов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися