УДП планує збільшити обсяги завантаження морських суден у порту Констанци

Трейдери зазнають фінансових втрат внаслідок авіаційних ударів по складах та елеваторах

УДП готове значно збільшити обсяги завантаження морських суден у порту Констанци. Про це заявив заступник генерального директора УДП Владислав Бєлах під час виступу на конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023 у Києві.

Владислав Бєлах зазначив, що в надскладних умовах постійних атак на порти, УДП продовжує стабільно працювати. Пароплавство робить все можливе, щоб збільшувати обсяги перевезень зернових. Зокрема, поставлена до роботи рекордна кількість флоту. 

Єдина логістична послуга УДП знімає з аграріїв більшість ризиків. Відсутній демередж. У власників вантажів є можливість хеджувати зростання фрахтових ставок та заключати форвардні контракти. Ба більше, УДП допомагає фермерам знайти фінансові інструменти для покриття фрахту.

“Найбільшим викликом для пароплавства сьогодні є посилення інфраструктури у Констанці. Наразі УПД в середньому завантажує по два великих морських судна, але за умови посилення інфраструктури – залучення додаткових кранів, організації нових якірних стоянок – цей показник може зрости до 50%. Представники УДП увійшли до складу урядової делегації України, яка у найближчі дні має почати консультації стосовно цього питання”, - сказав  Бєлах

Нагадаємо, що з 1 вересня оклад судноводіїв зросте до 40 тис. грн, добові - до 210 євро. Плюс премії за перевиконання рейсового завдання, навчання кадетів та інші додаткові роботи. Таким чином, судноводії УДП на місяць зможуть заробляти понад 7 тисяч євро. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися