В Одесі деякі трамвайні та тролейбусні маршрути працюватимуть вночі

Пасажири, які прибувають в Одесу на нічних автобусних рейсах, тепер зможуть пересуватися містом

В Одесі підписано наказ згідно з яким міська влада має зробити продовження роботи деяких трамвайних та тролейбусних маршрутів в нічний час. Це призначено для пасажирів, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах вночі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Під час комендантської години, люди, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах, зазвичай вимушені залишатися в автобусах або на території вокзалу, не маючи можливості пересуватися далі. Проте новий наказ передбачає розв'язання цієї проблеми.

Від так можливо з понеділка громадський транспорт буде працювати у нічний час, зокрема, розширено роботу трамвайного маршруту № 7, 11 станція Люстдорфської дороги — вулиця Паустовського, а також тролейбусного маршруту № 8, завод "Суперфосфатний” — Залізничний вокзал. Початок руху цих маршрутів запланований щоночі о 23:00, 00:30, 02:00 та 03:30.

Також надав відповідні доручення коменданту та Нацполіції. Вони мають забезпечити охорону правопорядку і патрулювати в кожному рухомому складі. Під час повітряної тривоги водії та пасажири мають дотримуватися відповідних правил безпеки, — написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть.


Джерело: https://t.me/odeskaODA/2606


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися