На Одещині судили чоловіка за підробку документів: подробиці

Поліцейські виявили підроблену накладну під час зупинки автомобілю Ford Tranzit із рубаними дровами

Підозра у підробці накладної та її використанні для перевезення лісопродукції призвела до обвинувачення та виписання штрафу у розмірі 8500 гривень для 36-річного жителя Подільського району. За рішенням суду, ця сума повинна бути сплачена в дохід держави.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У серпні цього року на автошляху Криве Озеро – Балта поліцейські зупинили автомобіль Ford Tranzit, який належав 36-річному жителю Балти. Автомобіль був завантажений сімома складометрами рубаних дров. При перевірці документів накладна на вантаж, пред’явлена водієм, викликала у правоохоронців сумнів у її достовірності.

Після зупинки авто поліцейські розпочали розслідування та встановили, що накладна була підробленою. Водій вніс у документ потрібні йому відомості, включаючи назву вантажу, його кількість і вартість, а потім скористався підробленим документом для перевезення придбаних дров.

У ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів, і правоохоронці висунули обвинувачення 36-річному чоловіку за ч. 1 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Тепер він повинен сплатити штраф у розмірі 8500 гривень, який перейде до доходу держави.

Нагадаємо, що 27-річного жителя Одещини судитимуть за незаконну вирубку дерев на території Національного природного парку “Тузлівські лимани”. Чоловік використав бензопилу для спиляння дерев без відповідних дозволів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися