Двох постраждалих від обстрілів на Одещині відправили на лікування за кордон

Європейські лікарі будуть працювати над подальшим лікуванням та реабілітацією паціентів

Людей, які постраждали під час дронової атаки 12 вересня, відправили на лікування за кордон. Так, департамент охорони здоровʼя ОВА повідомив, що двоє постраждалих з Ізмаїлу кілька днів тому прибули до Львова евакуаційним рейсом. Спеціалісти “Центру лікування ран” зустріли швидкі з пацієнтами на порозі закладу, в якому тимчасово перебуватимуть хворі.

Далі їх буде транспортовано за кордон до профільного лікувального закладу, де з ними працюватимуть європейські фахівці стосовно подальшого лікування та проходження реабілітаційного періоду.

“Департамент охорони здоровʼя ОВА щиро дякує за надану допомогу усім, хто брав участь в евакуації постраждалих. Усім мирної ночі! Не ігноруйте сигнали тривоги”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що вже дев’ять днів російські терористи регулярно обстрілюють Одеську область, через що страждають мирні жителі. Тому, на засіданні виконкому міськради прийнято рішення щодо збільшення допомоги постраждалим від обстрілів ще на 100 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару по території України, зокрема й по південних регіонах. Про це повідомило оперативне командування “Південь”.  Ворог використав тактику комбінованої атаки, застосував як безпілотні літальні апарати типу “Shahed-131/136”, так і ракети повітряного базування з літаків стратегічної авіації. Військові повідомили, що всі 6 ударних дронів були знищені: 4 - над Миколаївщиною, 2 - над Одещиною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися