Спортсменка з Одеси увійшла до топ-5 тенісистів планети за кількістю ейсів на турнірах

Еліна Світоліна показала четвертий результат сезону

Перша ракетка України опинилася в когорті найсильніших за промовистим показником. Титулована спортсменка системно застосовувала подачі на виліт на "Великих шоломах" цьогоріч.

Одеська тенісистка Еліна Світоліна показала четвертий результат сезону за кількістю подач навиліт на турнірах серії Grand Slam. За інформацією BTU, в активі першої “ракетки” України 66 ейсів за 14 матчів. 

До п'ятірки лідерів Grand Slam сезону-2023 Жіночої тенісної асоціації (WTA) увійшли:

Аріна Соболенко (Білорусь) - 144 ейси за 26 матчів (у середньому 5,5 за гру)

Олена Рибакіна (Казахстан) - 106 ейсів за 16 матчів (у середньому 6,6 за гру)

Онс Жабер (Туніс) - 72 ейси за 18 матчів (у середньому 4 за гру).

Нагадаємо, що Еліна Світоліна цього року повернулася до Туру після народження доньки і виступила на трьох турнірах Grand Slam: на Ролан Гаррос українка дійшла до чвертьфіналу, стала півфіналісткою Вімблдону і зіграла в третьому колі US Open.

Раніше “Коментарі” писали, що перша ракетка України Еліна Світоліна (№26 WTA) не виступить на турнірі WTA 1000 у Цинциннаті (США). Про це вона написала в Twitter (X). У першому колі вона мала зустрітися з 33-річною експершою ракеткою світу, датчанкою польського походження Каролін Возняцкі (№632 WTA), яка повернулася до туру після більш ніж трирічної паузи та народження двох дітей – Олівії та Джеймса. Однак у день матчу Світоліна повідомила, що не вийде на корт через травму. Причиною відмови українки став біль у стопі, який турбував її ще після Вімблдону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися