Одеська тенісистка Еліна Світоліна знялася з турніру в США: у чому причина

Світоліна сподівається, що зможе відновитися до Відкритого чемпіонату США,

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№26 WTA) не виступить на турнірі WTA 1000 у Цинциннаті (США). Про це вона написала в Twitter (X).

У першому колі вона мала зустрітися з 33-річною експершою ракеткою світу, датчанкою польського походження Каролін Возняцкі (№632 WTA), яка повернулася до туру після більш ніж трирічної паузи та народження двох дітей – Олівії та Джеймса. Однак у день матчу Світоліна повідомила, що не вийде на корт через травму. Причиною відмови українки став біль у стопі, який турбував її ще після Вімблдону.

"На жаль, після Вімблдону я відчувала біль у ногах, і після Монреаля мені порадили пройти обстеження. Воно показало певні проблеми, вирішення яких потребує відновлення та відпочинку, тож я не зможу грати в Цинциннаті цього року”, - написала Світоліна.

Додамо, що стартовий раунд турніру в Цинциннаті змогла подолати лише одна з трьох українок, які були заявлені до основної сітки. Ангеліна Калініна (№28 WTA) перемогла китаянку Чжу Лінь (№47 WTA) – 6:3, 7:5. У другому колі вона зустрінеться з представницею Тунісу Онс Жабер (№5 WTA).

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros. Про це відомо з результатів поєдинку.

Нагадаємо також, що у чвертьфіналі турніру в Вашингтоні, одеська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки від лідерки посіву Джессіки Пегули зі США в напруженому матчі, який тривав три сети. Зустріч завершилася з рахунком 6:4, 3:6, 4:6 на користь американки. Про це повідомляє портал Великий теніс України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися