Еліна Світоліна поступилася лідерці посіву Пегулі у чвертьфіналі турніру у Вашингтоні

Це третя поразка з чотирьох зіграних матчів одеської тенісистки з американкою

У чвертьфіналі турніру в Вашингтоні, одеська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки від лідерки посіву Джессіки Пегули зі США в напруженому матчі, який тривав три сети. Зустріч завершилася з рахунком 6:4, 3:6, 4:6 на користь американки.

Про це повідомляє портал Великий теніс України.

Попри запеклу боротьбу, обидві тенісистки зуміли здійснити по одному брейку у кожному з сетів. Проте, у другій і третій партіях, Еліна Світоліна вже на початку програвала гейм на своїй подачі. У вирішальному сеті українська спортсменка не змогла реалізувати шість брейк-пойнтів, в тому числі п'ять за рахунку 2:3, коли суперниця подавала на матч.

Для Світоліни цей турнір у Вашингтоні був першим на хардовому покритті цього сезону. Вона провела 80-й матч проти тенісистки із топ-10, зазнаючи 43-ї поразки, а цього рокуОдеситка українка зіграла лише четвертий такий матч і вдруге не змогла здобути перемогу. Попри поразку, Світоліна продовжує підготовку до наступного виклику. Через тиждень вона виступить на турнірі WTA 1000 у Монреалі.

У півфіналі Джессіка Пегула зустрінеться з переможницею матчу Марія Саккарі проти Медісон Кіс.

Нагадаємо, що у другому колі турніру WTA 500 в США одеситка Еліна Світоліна перемогла росіянку Дар'ю Касаткіну з рахунком 6:2, 6:2. Це була восьма зустріч між українською тенісисткою та цією суперницею, і Еліна здобула восьму перемогу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися