Еліна Світоліна не залишила шансів росіянці та пройшла до чвертьфіналу турніру у Вашингтоні

Одеситка виграла всі свої вісім очних зустрічей проти Касаткіної

У другому колі турніру WTA 500 в США одеситка Еліна Світоліна перемогла росіянку Дар'ю Касаткіну з рахунком 6:2, 6:2. Це була восьма зустріч між українською тенісисткою та цією суперницею, і Еліна здобула восьму перемогу.

Про це повідомляє портал Великий теніс України.

Цього сезону Світоліна вже двічі зустрічалася з Касаткіною, перемагаючи її і на Ролан Гаррос, і тепер на Washington Open. Загалом, це була її 15-та перемога на турнірах WTA цього сезону, що свідчить про чудову форму української тенісистки.

У третьому раунді Еліна Світоліна зійдеться у протистоянні з переможницею американського дербі. Там перша сіяна турніру Джессіка Пегула зустрінеться із Пейтон Стернс.

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна виграла свій перший матч на турнірі у Вашингтоні. Вона у двох сетах перемогла білоруську тенісистку Вікторію Азаренко. 

Також зазначимо, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися