Одеситка Еліна Світоліна вдруге за місяць переграла колишню першу ракетку світу Азаренко

Тенісистка з Одеси здобула перемогу у двох напружених сетах

Перша ракетка України Еліна Світоліна виграла свій перший матч на турнірі у Вашингтоні. Вона у двох сетах перемогла білоруську тенісистку Вікторію Азаренко.

Про це повідомляє НОК в Одеській області.

У першому сеті Світоліна вела 3:0 та зробила два брейки. Проте, після цього, одеська тенісистка програла п’ять геймів поспіль. У підсумку все вирішувалось у тай-брейку, де українська спортсменка виявилася кращою та зробила три мінібрейки та не програла жодного розіграшу на своїй подачі.

Друга партія також була напруженою, але переможницею з неї вийшла знову Світоліна. Підсумковий рахунок матчу: Еліна Світоліна (Україна, WC) - Вікторія Азаренко (-) 7:6(2), 6:4.

Тенісистка з Одеси вже другий раз за місяць перемагає Азаренко. На початку липня українка перемогла білоруску на турнірі Вімблдон. До цього Світоліна програвала всі 5 зустрічей. Наразі, рахунок очного протистояння між тенісистками 5:2 на користь Азаренко.

У наступному колі змагань у Вашингтоні українська спортсменка зустрінеться із росіянкою Дар’єю Касаткіною, яка є 11 ракеткою світу. Зазначимо, що тут перша ракетка України виграла всі сім очних зустрічей проти тенісистки з країни-агресорки.

Нагадаємо, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися