На Одещині потонув 39-річний чоловік: подробиці

Водолази знайшли тіло сьогодні зранку

Сьогодні стало відомо, що в селі Дачне Одеського району, під час відпочинку на воді загинув 39-річний чоловік. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Так, у службі зазначили, що повідомлення про зникнення людини надійшло вчора. Вже сьогодні водолази розпочали розпочали пошуки та о 10 годині ранку виявили тіло зниклого потопельника. Далі спеціалісти ДСНС вилучили його та передали правоохоронцям.

“Рятувальники закликають громадян усвідомити небезпеку легковажного ставлення до поведінки на водних об'єктах, будьте відповідальними та розсудливими під час відпочинку”, - йдеться в повідомленні. 

Основні правила безпеки:

- не лізьте у воду в незнайомому для вас місці;

- уникайте води із швидкою течією;

- не заходьте у воду напідпитку;

- ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах;

- купаючись на "дикому пляжі" чи у незнайомому місці

- не пірнайте з берега, гірки, дерева;

- у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою;

-купатися краще там, де є рятувальні служби;

- особливо слідкуйте за дітьми, їхня поведінка у воді не передбачена;

Нагадаємо, що рятувальники ДСНС знайшли тіло 59-річного чоловіка у ставку. Вчора до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Нова Долина, під час купання у місцевому ставку зник чоловік. Про це розповіли в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що ввечері до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що на одному з пляжів Одеси, під час купання в морі зник 19-річний хлопець. Про це розповіли в ДСНС в Одеській області. Сьогодні зранку водолази почали пошуки. Тіло зниклого потопельника вилучили з акваторії моря та передали правоохоронцям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися