На Одещині жінка та чоловік обікрали магазин та приватний будинок: подробиці

За таємне викрадення чужого майна обом фігурантам загрожує позбавлення волі

Наразі поліцейські Одеської області про підозру двом жителям Березівщини у скоєнні крадіжок. Вони обікрали крамницю та приватне домоволодіння. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією поліції, 45-річна жителька Березівської ОТГ завітала до магазину, взяла жіночий гаманець, бальзам для губ, сережки та каблучку з недорогоцінного металу, поклала все у сумку та, не розрахувавшись за товар, пішла геть. Поліцейські викрили жінку і вилучили у неї викрадені речі загальною вартістю майже 600 гривень. 

Водночас, 37-річний житель Миколаївської ОТГ обікрав будинок односельців. Він вночі проник на територію домоволодіння, в якому тривалий час ніхто не проживав, пошкодив навісні замки на вхідних дверях гаража, кухні й будинку та викрав звідти надувний басейн, алюмінієвий посуд, радіоприймач, машинку для стрижки та два дитячі біговели. Сума завданого матеріального збитку 62-річній власниці майна склала майже 6000 гривень. 

“Зібравши в ході досудового розслідування достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, зокрема вчиненій повторно та поєднаній з проникненням у приміщення. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідчі дії тривають”, - зазначив т.в.о. заступника начальника – начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися