В Одесі поліцейські виявили майже 100 порушників комендантської години: деталі перевірки

Поліцейські провели рейд по Приморському району міста

На минулих вихідних поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії провели рейд по Приморському району міста. Правоохоронці перевіряли наскільки одесити дотримуються правил воєнного режиму в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


Так, під час патрулювання поліцейські перевіряли підозрілих осіб і автотранспорт, контролювали обмеження і заборони щодо продажу алкогольних напоїв після 22-ї години та своєчасного припинення роботи закладів. Крім того, поліцейські стежили за дотриманням комендантської години та правил дорожнього руху.

Загалом було перевірено більше 1500 осіб, майже 700 транспортних засобів та понад 100 торговельних та розважальних закладів. За результатами перевірки. вночі правоохоронці виявили 98 порушників комендантської години.

“Поліція закликає громадян відповідально ставитися до діючих обмежень (про деякі з них нагадаємо за посиланням), не ігнорувати вимоги чинного законодавства та з повагою реагувати на  настанови поліцейських. Подібні профілактичні відпрацювання триватимуть і далі. Пам’ятайте, правоохоронці дбають про вашу безпеку і забезпечують її іноді ціною свого життя”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який керував автомобілем напідпитку та пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. За кермом перебував 49-річний громадянин з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися