В Одесі чоловік побив одесита та викрав у нього майно вартістю 145 тисяч гривень: деталі інциденту

Правопорушнику повідомили про підозру та помістили його під варту

Поліцейські затримали чоловіка, який завіз у безлюдне місце одесита, побив його, а потім відібрав майно. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Подія сталася пізно ввечері у Хаджибейському районі Одеси. Чоловіки познайомилися в одному з кафе в “Аркадії”. Провівши деякий час за спільним хмільним застіллям, одесит зібрався додому, а приїжджий, у якого на той момент вже виник намір заволодіти його майном, викликав таксі і запропонував підвезти. По дорозі правопорушник наказав водієві зупинитися на вулиці Бородинській і вийшов, вивівши із собою нетверезого попутника. Коли таксист поїхав, той, впевнившись у відсутності перехожих, накинувся на потерпілого, вдарив його кулаком по обличчю, зірвав із шиї золотий ланцюжок з хрестиком, забрав шкіряну сумку з грошима та особистими речами і втік. Загалом правопорушник викрав майно одесита загальною вартістю 145 тисяч гривень.

Поліцейські розшукали правопорушника. Ним виявився 36-річний житель Білгород-Дністровського району, неодноразово судимий за вимагання та розбійні напади. Ювелірні прикраси він подарував родичу, поліцейські їх повернули власнику, а місцезнаходження інших речей наразі встановлюють.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я  потерпілого, вчиненому повторно в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Тетяна Плахотнюк.

_g8q6cdRqf8UisoPAD7DsHLTY.jpeg



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися