На Одещині затримали продавчиню, яка підробляла товарні чеки: подробиці

За скоєне їй загрожує позбавлення волі

На Одещині поліцейські Білгорода-Дністровського викрили продавчиню магазину у шахрайстві з товарними чеками. Жінка оформлювала фіктивні повернення товарів і привласнювала гроші.  Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, 23-річна дівчина працювала продавем-консультантом магазину з продажу різноманітних товарів у районному центрі. Правопорушниця розробила план, який полягав у фіктивній відміні торговельних чеків з використанням електронно-обчислювальної техніки та подальшого привласнення грошей. 

За такою схемою, протягом червня – липня зловмисниця здійснила 12 фіктивних повернень побутових товарів за чеками на загальну суму майже 5000 гривень.

“На підставі зібраних поліцейськими доказів слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про шахрайство, а саме заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою та незаконних операціях з використанням електронно-обчислювальної техніки, зокрема повторно. За скоєне правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років”, - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці успішно припинили серію крадіжок, в яких брали участь чотири громадяни, включаючи неповнолітнього. Усе викрадене майно було повернуто, а фігурантам висунули обвинувачення. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися