В Одесі підліток може на вісім років опинитися за ґратами через крадіжку шоколаду

Хлопець вкрав в одному із супермаркетів в центрі Одеси 60 плиток шоколаду

В Одесі правоохоронці успішно припинили серію крадіжок, в яких брали участь чотири громадяни, включаючи неповнолітнього. Усе викрадене майно було повернуто, а фігурантам висунули обвинувачення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Неповнолітній крадій шоколаду

17-річний юнак з Подільська, викрав майже 60 плиток шоколаду на загальну суму понад 2000 гривень з одного із супермаркетів на вулиці Єврейській. Він продав вкрадені солодощі на місцевому ринку.

Вкрадена барсетка у парку

46-річний житель Одеси привласнив чоловічу барсетку у парку на вулиці Дерибасівській, яку власник залишив без нагляду. Викрадене майно, включаючи бездротові навушники вартістю 2500 гривень та 1500 гривень готівки, було знайдено та повернено власнику.

Крадіжка на вокзалі

35-річна жителька Одеси запропонувала допомогу 17-річній дівчині у транспортуванні важкої валізи на залізничному вокзалі, а потім втекла з її речами. Зловмисниця заволоділа золотими сережками, обручкою, парфумами, одягом та іншими цінностями на суму понад 28000 гривень. Поліцейські встановили її місцеперебування і повернули частину вкраденого майна власниці.

Крадіжка гаманця у барі

Ще одна крадіжка була скоєна 54-річною місцевою жителькою у барі на вулиці Преображенській. Вона витягла гаманець з сумки без нагляду власниці, в якому були гроші, банківські картки та паспорт. Крадійка витратила гроші на свої потреби, але поліція вилучила у неї документ та повернула його власниці.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 185 та ч.ч. 1, 3 ст. 357 Кримінального кодексу України відповідно. Санкції вказаних статей передбачають максимальне покарання до восьми років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські викрили п’ятьох місцевих жителів у крадіжках. Чоловіки різного віку привласнили банківські картки, гроші, велосипеди та інші особисті речі, за що можуть провести за ґратами щонайменше п’ять років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися