В Одесі мотоцикліст збив пішохода: обох госпіталізували

Постраждали двоє чоловіків, наразі вони у лікарні

Сьогодні в Пересипському районі Одеси сталася ДТП. Водій мотоцикла наїхав на пішохода. Наразі поліцейські розслідують обставини аварії. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Аварія сталася сьогодні близько 11-години на вулиці Миколаївська дорога. За попередньою інформацією поліції, 32-річний водій мотоцикла наїхав на 44-річного чоловіка, коли той переходив проїзну частину дороги по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора.

В результаті тілесні ушкодження отримали і пішохід, і водій двоколісника. Їх обох доставили до медичних закладів.

“На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Одеського районного управління поліції № 1 . Відомості про подію слідчі  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють повні обставини події”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 15 вересня, приблизно о восьмій годині ранку сталася трагічна аварія поблизу міста Татарбунари на трасі Одеса — Рені. У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, а іншу доправили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися