Лікарі розповіли про стан постраждалих внаслідок трагічної ДТП в Одесі на Миколаївській дорозі

Один з постраждалих має закриту черепно-мозкову травму

В Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф повідомили про стан чоловіків, які сьогодні постраждали внаслідок ДТП на вулиці Миколаївська дорога. За словами лікарів, одного пацієнта доправили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, гематомою ока, забоями грудної клітини та живота, а іншого паціента з черепно-мозковою травмою, забоєм шийного відділу хребта та обох колінних суглобів госпіталізувала ще одна викликана на місце ДТП бригада ЕМД. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Крім того, у центрі наголосили, що останнім часом таких випадків побільшало, тому спеціалісти закликають потримуватися правил дорожнього руху.

GTNNB0MjvNAqViZxlu_sSZraR.jpg

“Звертаємося до власників мотоциклів: будьте обережні за кермом, дотримуйтесь правил дорожнього руху і обов’язково вдягайте шолом та захисний костюм. А пішоходам нагадуємо правила перетину доріг: переходьте дорогу тільки в призначених для цього місцях, переконавшись, що це безпечно”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що сьогодні в Пересипському районі Одеси сталася ДТП. Водій мотоцикла наїхав на пішохода. Наразі поліцейські розслідують обставини аварії. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Аварія сталася сьогодні близько 11-години на вулиці Миколаївська дорога. За попередньою інформацією поліції, 32-річний водій мотоцикла наїхав на 44-річного чоловіка, коли той переходив проїзну частину дороги по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися