В Одесі поліцейські знайшли дітей, які пішли з дому та ночували в парку декілька днів

Діти втекли з дому не вперше

Сьогодні в Одесі під час патрулювання вулиці Балківської, увагу поліцейських привернули троє дітей, які знаходилися на одній з автозаправних станцій. Діти були без нагляду дорослих, виглядали розгублено та мали неохайний зовнішній вигляд.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Під час розмови з поліцейськими, діти розповіли, що вони покинули свої домівки кілька днів тому і весь цей час блукали та ночували в міському парку. Правоохоронці з'ясували, що це не перший раз, коли діти втікають з дому, і вирішили доставити їх до найближчого відділення поліції.

Патрульні передали дітей спеціалізованим поліцейським ювенальної превенції та зв'язалися з їх батьками, щоб сповістити про місце перебування дітей. Відповідні служби надалі будуть працювати з дітьми та їхніми батьками.

Закликаємо всіх батьків більш відповідально ставитись до виконання батьківських обов’язків, завжди контролювати місцеперебування дітей та не залишати їх без нагляду, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські Білгород-Дністровського району допомогли знайти 16-річну дівчину, яка планувала виїхати за кордон. Неповнолітня була виявлена на одному із прикордонних пунктів пропуску у Львівській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися