В Одесі планують купити безпілотні літальні апарати та монокуляри: подробиці

Рішення буде прийнято на сесії Одеської міської ради

Депутати Одеської міської ради планують виділити 102 млн грн на закупку безпілотних летальних апаратів та монокулярів. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Депутатам буде запропоновано збільшити фінансування цільових програм з допомоги військовим - за рахунок перерозподілу коштів з інших міських програм. Таким чином, загалом допомога захисникам складе понад 1 мільярд 71,4 мільйона гривень - разом із допомогою, яку місто вже надало рятівникам ДСНС України (5,5 млн гривень).

“Ми вивчили всі наші можливості та резерви, а саме - що ще ми можемо в вересні зробити для  наших захисників в умовах чинного законодавства України. Дякую  відповідальним керівникам структурних підрозділів мерії та депутатському корпусу за швидкий відгук та розуміння”, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

“Коментарі” також писали, активісти, волонтери, небайдужі громадяни  вийшли до будівлі мерії з протестами. Одесити продовжують вимагати у влади скасувати непотрібні тендери та перерахувати гроші на допомогу ЗСУ. Лозунги сьогоднішнього мітингу - це “Ганьба!” та “Гроші ЗСУ!”. Місцевих мешканців обурило, що мерія все ж таки уклала договір з переможцем скандального тендера на ремонт Київського райсуду. Ба більше, в місті призначили новий “неактуальний” тендер, - закупівля декоративних дерев. 

Зазначимо, що вперше люди вийшли на пікет 28 серпня. З того часу, щодня одесити виходять до будівлі мерії, але міський голова вийшов до мітингарів лише один.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися