В Одесі поліцейські викрили власницю магазину, яка незаконно продавала алкоголь

Правопорушниці загрожує чималий штраф

Поліцейські в Одесі викрили місцеву підприємицю у порушенні правил реалізації алкогольних напоїв. Жінка продавала алкогольні напої без необхідної ліцензії. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, жінка у своєму продуктовому магазині на проспекті Небесної сотні торгувала алкоголем, не маючи ліцензії. Правоохоронці  вилучили незаконний товар у правопорушниці і склали відносно неї адміністративний протокол. Загалом правоохоронці вилучили з магазину правопорушниці майже 800 літрів алкоголю на суму більше 68 тисяч гривень. 

“Відносно правопорушниці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За порушення порядку провадження господарської діяльності, а саме без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, жінці загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, з конфіскацією продукції чи без такої. Адміністративні матеріали будуть скеровані до суду”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині в результаті спільної операції поліції та Бюро економічної безпеки України (БЕБ) виявлено незаконне виробництво підакцизної продукції. Правоохоронці затримали організатора, 39-річного жителя області, який керував цим незаконним підприємством.

Крім того, “Коментарі” писали, що Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями викрили 57-річного чоловіка, який налагодив виробництво “елітного” алкоголю. Чоловік організував збут продукції як у регіоні, так і в інших областях. Правопорушник мешканець Білгород-Дністровського



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися