На Одещині під час перевірки на блокпосту поліцейські виявили у чоловіка наркотики: деталі

Наразі правопорушника помістили під варту

Подільські поліцейські викрили у незаконних оборудках з наркотиками 32-річного жителя Роздільнянського району. При перевірці на блокпосту правоохоронці знайшли десять згортків із кристалічною речовиною білого кольору та один згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За допомогою експрес-тесту поліцейські підтвердили наркотичний вміст виявлених речовин. Крім того, стало відомо, що в результаті судової експертизи, у згортках знаходився метадон загальною вагою 10,4 грама, який, як встановили слідчі, чоловік зберігав при собі з метою збуту, та трохи більше 4 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, що знадобився йому для особистих потреб. Зазначимо, що це не перший злочин чоловіка.

“Нині за наявності достатніх доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів з метою збуту у великих розмірах. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають”, - повідомив начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції Сергій Чепіль.

Нагадаємо, що співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні і збуті психотропних речовин у великих розмірах. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися