Збут наркотиків: на Одещині затримали чоловіка з великою кількістю психотропів

Поліція виявила амфетамін та інші наркотики в місці проживання 51-річного чоловіка

Співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні і збуті психотропних речовин у великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними правоохоронців, оперативна інформація про можливу діяльність з обігу наркотиків у громадянина надійшла до сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Після отримання санкції на обшук, правоохоронці провели обшук у місці проживання підозрюваного.

Під час обшуку поліцейські виявили дев'ять пакетиків із різним вмістом. Пакети містили різнокольорові пігулки, речовину рослинного походження, порошкоподібну та кристалічну речовини, а також гроші в сумі 13 тисяч гривень. Експрес-тест підтвердив, що деякі з цих речовин належать до психотропних речовин, зокрема амфетаміну.

Крім того, в оселі затриманого були знайдені медичні шприци з невідомою речовиною, скляні колби, електронні ваги з залишками білого порошку та інші предмети, що є предметом інтересу для слідства.

Усі вилучені речовини та предмети були направлені на експертизу для встановлення їх походження та остаточної ваги. Затриманому загрожує ув'язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що поліція Одеси виявила та розкрила справу незаконного придбання та зберігання психотропних речовин і наркотичних засобів з метою подальшого збуту. Фігурантам 25 та 27 років, які є місцевими мешканцями, вже повідомили про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися