В Одесі 10 років за ґратами загрожує двом “закладчикам” наркотиків

Затримані використовували месенджери для купівлі та розповсюдження наркотиків

Поліція міста Одеса виявила та розкрила справу незаконного придбання та зберігання психотропних речовин і наркотичних засобів з метою подальшого збуту. Фігурантам 25 та 27 років, які є місцевими мешканцями, вже повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в  Одеській області.

Молодший з фігурантів був зупинений поліцейськими на проспекті Небесної сотні, при ньому було вилучено шість пакетиків амфетаміну, результати експрес-тесту підтвердили його наркотичний характер. Під час слідства стало відомо, що ці речовини він мав передати старшому спільнику для подальшого розповсюдження.

У результаті обшуків у транспортних засобах та місцях проживання фігурантів, правоохоронці вилучили значну кількість пакетиків та згортків з наркотичними та психотропними речовинами, які підтвердила експертиза. Крім того, були знайдені ваги, пакувальний матеріал і гаджети з інформацією щодо обігу заборонених речей.

За словами затриманих, вони використовували месенджери для замовлення та розповсюдження наркотиків. Обмін відбувався через адреси схованок, а потім вони фасували і зберігали наркотики для подальшого збуту шляхом "закладок". Поліція продовжує розслідування і спрямовує всі вилучені речовини на докладну експертизу.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігурантам про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу та психотропної речовини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що передбачено ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих, підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством, чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Походження вилученого, а також коло осіб, причетних до наркотрафіку, поліцейські встановлюватимуть у ході досудового розслідування. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі співробітники поліції затримали 19-рісного жителя Київського району, який був викритий в незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з наміром збуту. За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися