Підготовка Одещини до зими: в ДТЕК розповіли про проміжні результати

Наразі відремонтували 92 тисячі кілометрів електроліній

Наразі енергетики продовжують готувати енергосистему до наступної зими. Зокрема, за 8 місяців 2023 року в Ізмаїльському та Болградському районах:

-  відремонтували 92 тисячі кілометрів електроліній,

- оновили 62 об’єкти розподільчих мереж,

-  реконструювали 9 високовольтних підстанцій,

-  розчистили від гілля та сухостою 136 тисяч кілометрів вздовж ліній електропередачі.

Про це повідомили в ДТЕК: Одеські тепломережі.

“Ці роботи необхідні, щоб знизити аварійність, підвищити стійкість енергосистеми та надійність роботи електромереж”, - йдеться в повідомленні компанії.

В ДТЕК наголосили, за баланс електроенергії в регіоні відповідає енергокомпанія НЕК Укренерго. За їх інформацією наразі виробництва електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Для Одеської області не доведені ліміти енергоспоживання. Всі клієнти зі світлом. Три рази на тиждень на сторінці фейсбук та офіційному сайті ми інформуємо клієнтів про ліміти. Якщо щось зміниться – актуальна інформація буде оперативно з’являтися на наших інформаційних майданчиках.

Якщо трапилася аварійна ситуація, то подати заявку можна через:

- спеціальну форму на сайті у розділі “Відсутня електроенергія”;

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

- зателефонувавши до кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

“Коментарі” також писали, що критична інфраструктури Одеського регіону на 85% забезпечена генераторами: з них 75% – це водоканали, 95% – об’єкти теплоенергетики. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Володимир Карпич, заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення Одеської обласної військової адміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися