В Одесі молодий чоловік обікрав пенсіонерку: правопорушник зірвав прикраси з шиї жінки

За свої дії правопорушнику доведеться понести кримінальну відповідальність

В Одесі молодий чоловік зірвав ланцюжок з шиї 78-річної жінки і втік. Подія сталася серед дня у під’їзді багатоквартирного будинку на вулиці Пантелеймонівській. Одеські поліцейські оперативно затримали правопорушника.  Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правопорушник натрапив на пенсіонерку, яка поверталася додому та вирішив, що жінка може стати “легкої наживою”. Чоловік побачив, що на шиї одеситки був золотий ланцюжок, він зірвав прикрасу і втік. Своїми діями правопорушник завдав потерпілій матеріальних збитків на суму більше ніж  3000 гривень.

Пенсіонерка не розгубилася та одразу звернулася до поліції. Протягом кількох годин оперативники встановили особу правопорушника та затримали його. Чужу прикрасу він встиг здати до ломбарду, правоохоронці вживають заходів щодо повернення її власниці. Зазначимо, що 28-річний правопорушник вже має судимість за злочини проти власності громадян,

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - розповіла слідча слідчого відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ольга Лаврищук.

Нагадаємо, що на Одещині поліцейські повідомили про підозру у скоєнні крадіжки 31-річному жителю Кілійської ОТГ. За такі дії раніше не раз судимому за майнові злочини чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися