На Одещині розшукали хлопця, який втік з дому: підліток переховувався в сусідньому селі

Хлопець неодноразово тікав із дому, але вперше – так надовго

Поліцейські розшукали 16-річного жителя Кілійської ОТГ,який втік з дому. Так, правоохоронці знайшли підлітка за 10 кілометрів від місця проживання та повернули додому.  Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Як з’ясували правоохоронці, більше тижня хлопець переховувався у покинутому будинку в сусідньому селі. Мати підлітка звернулася до поліції по допомогу у розшуку сина через декілька днів після його зникнення. Інспектори поліції почали пошуку негайно: обійшли населений пункт, опитали місцевих жителів, оглянули покинуті будівлі. Зрозумівши, що хлопця у селі немає, почали шукати у сусідніх населених пунктах, і в одному з них, за 10 кілометрів від місця постійного мешкання підлітка, виявили його.

Юнак пояснив, що тримав образу на маму та вітчима, бо вони змушували допомогти по господарству, і не хотів повертатися додому. Він мав трохи грошей, за які купував харчі, оселившись у закинутому будинку. 

“Його сім’я значиться на обліку в поліції та соціальної служби як така, що перебуває у складних життєвих обставинах. Хлопець неодноразово тікав із дому, але вперше – так надовго. Наразі вирішується питання щодо притягнення матері хлопця до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення”,- прокоментував заступник начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Бурлаку.

Нагадаємо, що 20 вересняі в Одесі під час патрулювання вулиці Балківської, увагу поліцейських привернули троє дітей, які знаходилися на одній з автозаправних станцій. Діти були без нагляду дорослих, виглядали розгублено та мали неохайний зовнішній вигляд. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися