Освітян Одещини нагородили напередодні професійного свята

Цього року Одещина похвалитися великою кількістю переможців олімпіад та конкурсів

Напередодні Дня працівників освіти голова Одеської військової адміністрації привітав та нагородив освітян Одеського регіону. Так, вже другий рік освітній процес відбувається у найскладніший для України час – в умовах повномасштабної війни, але педагоги Одещини продовжують якісно навчати дітей. Про це повідомили в Одеській ОГА.

У відомстві відзначили, що вчитель Одеської області також долучилися до волонтерської діяльності, а частина освітян взяли в руки зброю та стали на захист держави.

“Вдячний вам за те, що ви згуртовані, сильні та небайдужі! Саме завдяки невтомній праці педагогів освіта в Одеській області зберігає традиційно високий рівень. Цього року, як ніколи, можемо похвалитися великою кількістю переможців олімпіад та конкурсів, ким безмежно пишаємося.З прийдешнім професійним святом!Слава Україні та слава українським освітянам”, - написав Олег Кіпер.

Нагадаємо, що в Одесі працівники галузі освіти підтримують військових з 2014 року. Разом із дітьми та батьками педагоги й вихователі плетуть маскувальні сітки, готують їжу, виготовляють сувеніри та багато іншого. В міських навчальних закладах регулярно проводяться акції на підтримку ЗСУ. Про це повідомили в Одеській міській раді. Цьогоріч, з нагоди Дня вчителя та Дня захисників та захисниць України, ярмарки пройшли в навчальних та медичних закладах Одеси. Всі виручені кошти підуть на потреби Збройних Сил.

Крім того, чьогоріч в Одесі знову пройшла акція “Перше вересня без квітів”. Батьків та дітей закликали допомогли ЗСУ, а не приносити вчителям букети. Про це повідомили Олена Буйневич - директор міського департаменту освіти та науки. Так, діти на перше вересня йшли до навчальних закладів із смаколиками, кавою, шкарпетками і білизною. Приносили також засоби гігієни, малюнки та дитячі листи із побажаннями українським військовим. Усе, що підготувати школярі та вихованці дитячих садків відправлять захисникам та захисницям.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2713


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися