В навчальних закладах Одеси пройшли акції на підтримку ЗСУ

В рамках акції кожен може купити собі чашечку кави, кошти за яку будуть направлені на ЗСУ

В Одесі працівники галузі освіти підтримують військових з 2014 року.  Разом із дітьми та батьками педагоги й вихователі плетуть маскувальні сітки, готують їжу, виготовляють сувеніри та багато іншого. В міських навчальних закладах регулярно проводяться акції на підтримку ЗСУ. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Цьогоріч, з нагоди Дня вчителя та Дня захисників та захисниць України, ярмарки пройшли в навчальних та медичних закладах Одеси. Всі виручені кошти підуть на потреби Збройних Сил.

“Пишаюсь нашими освітянами і підтримую їхню нову ініціативу збору донатів для захисту одеського неба”, - зазначив мер Одеси Геннадій Труханов та закликав всіх жителів міста взяти участь в благодійній акції “Кава з освітою”. В рамках акції кожен може купити собі чашечку кави, кошти за яку будуть направлені на ЗСУ”.

Нагадаємо, що в Одесі продовжуються перевірки в закладах дошкільної освіти з питань організації харчування дітей. Протягом серпні-вересня фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до інспекцій. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Так, спеціалісти зазначили, що заклади освіти обирали вибірково. Загалом перевірили 115 дошкільних закладів на адміністративних територіях області.

“Коментарі” писали, що в Одесі директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич завітала до дитячих садочка міста з незапланованим візитом, аби перевірити якість харчування малечі. Так, чиновниця зазначила, що наразі в Одесі працює лише половина садочків, адже місткість укриттів не дозволяє усім відвідувати навчальні заклади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися