Поліція затримали чоловіків, які торгували наркотиками на вулицях Одеси

Чоловікам загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна

В Одесі поліцейські викрили двох містян у розповсюдженні особливо небезпечних психотропних речовин і наркотичних засобів. Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці викрили 31-річного одесита на вулиці Розкидайлівській після того, як він за 500 гривень продав співмістянину “дозу” психотропної речовини PVP. Ще одного місцевого чоловіка 20-ти років правоохоронці затримали на вулиці Олександра Невського. Він збув клієнту за 4000 гривень пакет із наркотичним засобом канабісом. Вміст пакунка перевірили за допомогою експрес-тесту і скерували на експертизу. 

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Київської та Приморської окружних прокуратур міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину, що кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечної психотропної речовини й особливо небезпечного наркотичного засобу відповідно. За клопотанням правоохоронців, суд обрав старшому за віком підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Молодший за віком підозрюваний наразі затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі клопочуть про обрання йому судом аналогічного запобіжного заходу”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що троє жителів Білгород-Дністровського району, яких поліцейські викрили у наркозлочинах відправляться за ґрати та отримають штрафи. Суди визнали всіх трьох підсудних винними та ухвалили обвинувальні вироки. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися