Троє жителів Одещини відправляться за ґрати через збут наркотиків

Усі заборонені речовини та рослини були вилучені й направленні на експертні дослідження

Троє жителів Білгород-Дністровського району, яких поліцейські викрили у наркозлочинах відправляться за ґрати та отримають штрафи. Суди визнали всіх трьох підсудних винними та ухвалили обвинувальні вироки.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що 37-річний житель Татарбунарської ОТГ висадив на присадибній ділянці коноплі, за якими ретельно доглядав – поливав, підживлював, проріджував та полов. У нього вилучили 45 кущів наркомістких рослин. Чоловік зізнався, що культивував зілля з наркотичним вмістом для власного вживання.

А 39-річного жителя Білгорода-Дністровського, який неодноразово був судимий за майнові злочини та мав непогашену судимість, правоохоронці зупинили у середмісті для перевірки документів і встановили, що він має згорток із забороненою психотропною речовиною – метадоном. Чоловік зізнався, що придбав його у малознайомого чоловіка для себе.

У 38-річного жителя Татарбунар при поверхневому огляді поліцейські виявили згорток з канабісом. Цей правопорушник пояснив, що наркотичний засіб нібито знайшов.

Усі заборонені речовини та рослини були вилучені й направленні на експертні дослідження, які підтвердили їх наркотичний вміст. "Наркоаграрію" суд призначив сплатити в дохід держави штраф у розмірі 1700 гривень, другому підсудному покарання у вигляді одного року і одного місяця обмеження волі, а третьому – штраф у розмірі 17 тисяч  гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу  – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися