В Одесі розбудовують службу психологічної допомоги: де відкрити ще один кабінет

Психологічна допомога надається на безоплатній основі

В Одесі в центрі первинної медико-санітарної допомоги №16 відкрито кабінет психологічної допомоги. Це є черговим кроком у продовженні реалізації в Одесі Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Дуже важливо, щоб українці звернули увагу на свій емоційний стан і взяли відповідальність за нього. А програма ментального здоров’я “Ти як?”допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо. Своєчасна консультація психолога збереже нерви і налагодить емоційний стан”, - зазначає психолог ЦПМСД №16 Ірина Лук'яненко.

Психолог ЦПМСД №16 веде прийом за адресою: вул. Житомирська (Академіка Гаркавого), 2,  кабінет 327. Попередній запис за телефоном: (063)185 91 66. Зазначимо, що психологічна допомога надається на безоплатній основі.

Нагадаємо, що в Одесі відбулася міська медико-психологічна конференція під назвою "Ментальне здоров'я — виклик часу". Участь у заході взяли представники міських закладів охорони здоров'я, соціальної сфери, закладів вищої освіти та громадських організацій. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

“Коментарі” також писали, що в Одесі продовжується реалізація загальноміського проєкту "Сильні разом", спрямованого на психологічну підтримку учасників освітнього процесу. Одним із заходів проєкту став тренінг "Моя планета", який відбувся в освітньому просторі GreatED та був призначений для учнів шкіл міста. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися