В Одесі після ремонтних робіт відновлює роботу трамвайний маршрут: який саме

Після завершення першого етапу ремонтних робіт трамваї маршруту № 17 відновили свою роботу

В Одесі завершився перший етап ремонтних робіт на перехресті вул. Пантелейнонівська та вул.Старопортофранківська. У зв’язку з цим деякі трамвайні маршрути відновлять свою звичайну схему руху.

Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".

Після закінчення першого етапу ремонтних робіт на перехресті вулиць Пантелейнонівська та Старопортофранківська, починаючи з 29 вересня 2023 року, маршрут № 17 відновлює свою роботу та функціонуватиме за звичайною схемою.

Тим часом трамвайний маршрут № 5 тимчасово, до завершення другого етапу робіт, продовжить працювати за зміненою схемою, яка охоплює маршрут "Аркадія - пл. Олексіївська". По завершенні всіх ремонтних заходів маршрут № 5 також повернеться до своєї звичайної схеми "Аркадія — Автовокзал".

Нагадаємо, що в Одесі підписано наказ згідно з яким міська влада має зробити продовження роботи деяких трамвайних та тролейбусних маршрутів в нічний час. Це призначено для пасажирів, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах вночі. 

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися