На Одещині хлопець збив на смерть пенсіонерку: подробиці аварії

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру

Поліцейські викрили нетверезого водія з Березівського району, який збив літню жінку на смерть і втік з місця скоєння ДТП. Наразі правопорушника затримали в процесуальному порядку. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталася близько 18-ї години у селі Олександрівка Курісовської ОТГ. Про неї поліцейським повідомили медики. Попередньо правоохоронці встановили, що 28-річний житель сусіднього села Курісове, не впорався з керуванням автомобілем “ВАЗ 2106” на заокругленій ділянці дороги і в’їхав у бетонну огорожу мосту, а потім збив 70-річну односельчанку, яка йшла поруч. Потерпіла померла на місце, ще до приїзду медиків. 

Чоловік хотів уникнути відповідальності, тому покинув автомобіль і втік, але викликані на місце автопригоди поліцейські менш ніж за годину “по гарячих слідах” розшукали правопорушника. Як виявилось, він був напідпитку.

“На місці події працювали слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП в Одеській області, СОГ та група реагування патрульної поліції Березівського районного відділу поліції. Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинили смерть потерпілого. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років”, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, що поліцейські з Одещини розслідують обставини ДТП в Одеському районі. Так, внаслідок аварії один водій та троє малолітніх дітей травмувалися унаслідок зіткнення легковика з позашляховиком. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися