В Одесі привітали освітян з їх професійним святом

Педагогів нагородили почесними грамотами міського голови

Напередодні професійного свята - Дня вчителя, у Палаці дитячої творчості “Біла акація” привітали та нагородили освітян міста. Від імені міського голови вчителів вітали заступники Олег Бриндак, Світлана Бедрега та Павло Вугельман. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Наші педагоги - справжні герої. Ви складно, але успішно працювали у часи пандемії, сьогодні, під час повномасштабного вторгнення ви не тільки вчите та виховуєте нове покоління - ви опікуєтесь їхньою безпекою, адже батьки довіряють вам найцінніше. Я пишаюсь вами. Як один з керівників міста, як одесит, але в першу чергу - як батько”, - звернувся до освітян віцемер Вугельман.

Педагогів нагородили почесними грамотами міського голови, а також голови обласної військової адміністрації. Під час заходу було підбито підсумки акції “Кава з освітою”, за час якої освітянами та одеситами було зібрано 1 млн. 725 тис. гривень, які були передані на потреби одеської ППО.

“Коментарі” писали, що напередодні Дня працівників освіти голова Одеської військової адміністрації також привітав та нагородив освітян Одеського регіону. Так, вже другий рік освітній процес відбувається у найскладніший для України час – в умовах повномасштабної війни, але педагоги Одещини продовжують якісно навчати дітей. Про це повідомили в Одеській ОГА.

Крім того, цьогоріч в Одесі знову пройшла акція “Перше вересня без квітів”. Батьків та дітей закликали допомогли ЗСУ, а не приносити вчителям букети. Про це повідомили Олена Буйневич - директор міського департаменту освіти та науки. Так, діти на перше вересня йшли до навчальних закладів із смаколиками, кавою, шкарпетками і білизною. Приносили також засоби гігієни, малюнки та дитячі листи із побажаннями українським військовим. Усе, що підготувати школярі та вихованці дитячих садків відправлять захисникам та захисницям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися