В Одесі на деяких вулицях відключили світло: коли відновлять електропостачання

Деякі одесити залишаться без світла зранку і до самого вечора

За інформацією Національної енергетичної компанії України (НЕК Укренерго), в Одеській області на 30 вересня достатньо електроенергії, щоб забезпечити потреби споживачів. Втім сьогодні електрики планують провести ремонтно-відновлювальні роботи з тимчасовим відключенням абонентів.                               

Про це повідомляє ДТЕК “Одеські електромережі”.                    

Адреси відключень світла

Центральний РЕМ: 

Ремонтні роботи до 19.00

  • Базарна, Буніна, Віцеадмірала Жукова пров., Грецька, Єврейская, Маяковського пров., Некрасова пров., Преображенська, Пушкінська, Рішельєвська, Софієвська, Тираспольська, Троїцька, Успенська, Щіпний пров., Степова. 

Північний  РЕМ: 

Ремонтні роботи до 20.00

  • Заболотного, Героїв оборони Одеси, Добровольського, Марсельська, Ростовська, 1-8й Балтський пров., 1-й Чорноморський пров., Балтська дор., Більшовицький пров., 8 Березня, Жевахова, П.Каришковського. 

Нагадаємо, що ДТЕК “Одеські електромережі” підбили підсумки роботи за вісім місяців. Так, у компанії зазначили, що навіть попри війну енергетики продовжують розвивати сучасні онлайн послуги та створили зручні та доступні дистанційні канали

Також зазначимо, що українські електростанції активно проводять масштабну ремонтну кампанію, спрямовану на підготовку до наступного опалювального сезону. За останній рік, через російські атаки на енергооб'єкти минулої осені-зими, обсяги робіт з відновлення значно зростуть.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися