На Одещині в результаті ДТП загинув чоловік, ще двоє людей травмувалися

Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Березівському районі. Внаслідок ДТП дві людини травмовані, одна – загинула. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці повідомили, що аварія сталася вчора ввечері на трасі Київ - Одеса, неподалік села Петровірівка. 65-річний чоловік, керуючи автомобілем “КАМАЗ” з бортовим причепом у напрямку Одеси, під час здійснення розвороту в інший напрямок не переконався у безпечності маневру,  виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з автомобілем “Volkswagen”, яким керував 63-річний житель міста Рівне у попутному напрямку.

В результаті зіткнення водій “Volkswagen” загинув на місці ще до приїзду швидкої допомоги. Були травмовані та доправлені до лікарні двоє пасажирів “КАМАЗу”. Але водій вантажівки від госпіталізації відмовився. Перевірка на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

“На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у місті Ізмаїл. Аварія сталася вчора близько 16-ї години на вулиці Судоремонтників. Внаслідок ДТП загинув місцевий житель. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися