На Одещині виявили правопорушника, який ловив раків під час активного періоду їх ліньки

На чоловіка склали адмінпротокол

Нещодавно інспектори Одеського рибоохоронного патруля на озері Катлабух, поблизу смт. Суворове виявили рибалку, який тралом рачачим добув 66 раків. Сума загальних збиткі  становлять 219 912 грн.

“Рейд проведено спільно з охороною АРК "Придунайська Нива" та офіцерами ПОГ Ізмаїльського РВП. Також на місце події викликано слідчо-оперативну групу для порушення справи за ст. 249 КК України”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадуємо, що з 12 вересня по 5 жовтня на р. Дунай та придунайських озерах діє заборона на вилов раків.

Затримання браконьєрів 

На Подільщині рибалка із ставка виловив риби на понад 500 тис. грн збитків. Інцидент стався поблизу села Дігори Окнянської ОТГ. Про це повідомили Одеському рибоохоронному патруля. Як зазначили інспектори відомства, рибалка з гумового човна чотирма сітками виловив 265 карасів, 21 окуня, 6 щук та коропа. Загальні збитки становлять 509 881 грн.

Інспектори Одеського рибоохоронного патруля виявили рибалку, який перевищив дозволену кількість знарядь лову. Про це повідомили у прес службі відомства. Загалом правопорушник рибалив восьма сітками, чим перевищив допустиму норму на 5 сіток, згідно додатку до промжурналу. Представники патрулю вилучили 32,7 кг риби: карась – 136 екз., тарань – 50 екз., лящ (мол.) – 20 екз., плоскирка – 19 екз., жерех – 6 екз., судак – 1 екз.

Житель Одеського регіону, не маючи відповідного дозволу та за допомогою заборонених знарядь лову, добув 44 особини цінних порід риб. Так, наразі відомо, що судом задоволено позов інспекції про стягнення майже 127 тисяч гривень за незаконний вилов риби. Браконьєр рибалив у рисовому каналі поблизу села Ліски Ізмаїльського району за 500 метрів від Державного кордону України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися