На Одещині продовжується модернізації флоту УДП: наразі долучилися провідні міжнародні консалтингові компанії

Команда має провести аналіз та розробити довгострокову стратегію розвитку пароплавства

До проєкту модернізації флоту УДП долучилися провідні міжнародні консалтингові компанії Royal HaskoningDHV та Baker McKenzie. У Відні відбулась дводенна робоча зустріч, організована IFC (Міжнародна фінансова корпорація, член Групи Світового банку). У фокусі обговорення – технічні та фінансові аспекти модернізації флоту Дунайського пароплавства. Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

“Спільно з австрійським ÖSWAG наші спеціалісти детально опрацювали проєкт модернізації першої партії самохідних суден. Є чіткі відповіді на всі питання. Технічна площина модернізації зрозуміла та обгрунтована. Обкатавши пілотний проєкт, плануємо на наступних етапах залучати до модернізації також інші європейські верфі”, - написав Москаленко. 

В Українському дунайському пароплавстві є всі необхідні умови для сталого розвитку. Вантажна база диверсифікована, клієнти – стабільні великі компанії світового рівня. Дунай - ринок з величезним потенціалом. Потрібен лише сучасний флот та інфраструктура з його обслуговування, ефективна система менеджменту. 

“Запевнив колег у тому, що компанія працює над їх мінімізацією. Адаптуємо діяльність під нові умови, стаємо гнучкішими та мобільнішими, більш щільно співпрацюємо з іноземними партнерами, відкриваємо доступ до альтернативної інфраструктури обслуговування флоту. Створюємо додаткові стимули для судноводіїв, приплив фахівців у компанію за останній час лише збільшився - судна виходять з ремонту вже з сформованими екіпажами”, - зазначив Дмитро Москаленко. 

“Коментарі” писали, що в ремонтному підрозділі Українського дунайського пароплавства запроваджений 48-ми часовий робочий тиждень. Як повідомив генеральний директор Дмитро Москаленко, таке рішення прийняли, щоб встигати обслуговувати рекордну кількість барж, щоб не простоювала жодна одиниця флоту. Так, аби в людей не зникала мотивація працювати в компанії підвищили премії. Зокрема, у 2023 року встановлені надбавки до окладу у розмірі 24% та 12% (за професійну майстерність та інтенсивність праці).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися