В УДП на Одещині запровадили 48-ми часовий робочий тиждень

Водночас зарплата зросла майже у півтори рази

В ремонтному підрозділі Українського дунайського пароплавства запроваджений 48-ми часовий робочий тиждень. Як повідомив генеральний директор Дмитро Москаленко, таке рішення прийняли, щоб встигати обслуговувати рекордну кількість барж, щоб не простоювала жодна одиниця флоту.

Так, аби в людей не зникала мотивація працювати в компанії підвищили премії. Зокрема, у 2023 року встановлені надбавки до окладу у розмірі 24% та 12% (за професійну майстерність та інтенсивність праці). Крім того, доплати за кожну понаднормову одиницю відремонтованого флоту та за понаднормові години роботи. Загалом зарплата зросла майже у півтори рази. Електрогазозварник заробляє до 30 тис. грн.

“Дякую всім нашим робітникам, хто працює понаднормово. УДП стратегічно важливе для економіки України підприємство. Кожна гривня, перерахована в бюджет, кожна тонна перевезеного вантажу - це наш вклад у перемогу”, - написав Москаленко. 

Нагадаємо, що Українське дунайське пароплавство повідомляє, що плавкран СПК-1/35 пройшов випробування, отримав документи Регістру. Саме тому, кран вже допомагає у проведенні днопоглиблення. Чекає на нього і багато іншої роботи.Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Крім того, “Коментарі” писали, що 1 вересня оклад судноводіїв зросте до 40 тис. грн, добові - до 210 євро. Плюс премії за перевиконання рейсового завдання, навчання кадетів та інші додаткові роботи. Таким чином, судноводії УДП на місяць зможуть заробляти понад 7 тисяч євро. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися