На Одещині поліцейські проводять уроки для школярів: подробиці

Ювенали Подільщини провели уроки в школах на цьому тижні

Поліцейські провели пізнавальні заходи для школярів Одеської області. Так, правоохоронці відвідали Гандрабурівську, Балтську та Куяльницьку школи. До деяких уроків долучилися й рятувальники та військові. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Під час проведення профілактичних уроків правоохоронці нагадали школярам загальні правила поведінки у побуті та на вулиці, як уникнути травмувань у тих чи інших ситуаціях. З найменшими школярами багато говорили про дорожні знаки, як правильно перетинати проїзну частину дороги, де можна пересуватися на велосипедах і самокатах. Повторили алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та при сигналі “Повітряна тривога”. Наголосили, що у разі необхідності, треба телефонувати до екстрених служб за номерами "102" та "101".

Також правоохоронці розповіли дітям про специфіку своєї роботи, продемонстрували спеціальне обмундирування та технічні й захисні засоби. Хлопці та дівчатка приміряли бронежилети, шоломи, і в образі захисників зробити фотознімки на фоні службового автомобіля.

“Діти люблять, коли для них влаштовують подібні заходи, кожного разу вони пізнають корисну інформацію і мають змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання. Виховувати обізнану молодь, яка може подбати про свою безпеку – наш обов’язок”, зазначають поліцейські.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські разом з рятувальниками ДСНС проводять уроки безпеки для школярів. Представники спецслужб нагадали дітям правила, дотримання яких убезпечить їх від побутового травматизму, дорожніх аварій, надзвичайних пригод із вогнем, водою, вибухонебезпечними предметами, правопорушень тощо. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися