На Миколаївській дорозі в Одесі оновлена схема руху: що змінилося

У новій схемі руху також передбачено спеціальну смугу для громадського транспорту

В Одесі продовжується впровадження нової схеми організації дорожнього руху на Миколаївській дорозі. Цей задум має на меті підвищення безпеки та пропускної здатності.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Ми отримали шість смуг замість п’яти, що дозволить підвищити рівень безпеки дорожнього руху та пропускну здатність, – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

У новій схемі руху також передбачено спеціальну смугу для громадського транспорту, який більше не буде рухатись в одному потоці з автомобілями. Це сприятиме покращенню роботи громадського транспорту та зменшенню транспортних заторів.

Все це — не спонтанне рішення. Це наша багаторічна робота щодо зміни пріоритетів розвитку  вулично-дорожньої мережі міста, яку ми продовжуємо. І будемо продовжувати аби, спираючись на європейські та світові норми, основним пріоритетом міста були пішоходи. А на другому місці – створення безперешкодного проїзду громадського транспорту, – додав міський голова.

Нагадаємо, що в Одесі тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки з метою підвищення безпеки на дорогах. Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ (КУ “СМЕП”) впроваджує ці комплексні заходи, спрямовані на організацію дорожнього руху та забезпечення безпеки водіїв та пішоходів.

Також зазначимо, що в Одесі продовжується робота з оптимізації дорожнього руху, спрямована на поліпшення умов пересування по місту. Були проведені роботи з оновлення дорожньої розмітки на вулиці Леонтовича, а саме на ділянці від вулиці Успенської до вулиці Великої Арнаутської. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися