Одеські волонтери побудували "КОТтедж" для бездомних тварин

Це вже не перший будинок для кішок в рамках проекту допомоги бездомним тваринам

В Одесі волонтери встановили будиночок для зимівлі бездомних кішок під назвою "КОТтедж". Теплий дім розташували в районі пляжу "Відрада". Про це волонтери повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Для зведення будиночка використовували старі меблі, стінку зсередини обшили пінопластом, а з ящика створили годівницю. Всередині волонтери постелили старий одяг і сіно.

"Будиночок обшитий пінопластом, це забезпечить котикам комфорт і тепло в зимовий період. Місце для їжі також дуже важливе. До "КОТтеджу" додається столова у вигляді ємкості для сухого і мокрого корму, води", - зазначили волонтери.

picture

Це вже не перший будинок для кішок в рамках проекту допомоги бездомним тваринам. Раніше волонтери встановили кілька триповерхових будинків під назвою "Catorr". Один встановили в Літньому театрі в Горсаду, а другий на вулиці Пастера.

Крім того, одесит Денис Феденко прийшов на допомогу замерзаючим котам з Лузановким. Минулої зими він запустив проект під назвою "Котопункт", в рамках якого для чотирилапих створили затишні будиночки. У них тварини можуть перечекати сильний холод і зігрітися.

Як раніше писав портал "Коментарі", нове наукове дослідження представило дані про те, що "спілкування" людини з кішкою знижує для нього ризик постраждати від інсульту та інфаркту на цілих 30%.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися