В Одесі квартирант побив та прив’язав до батареї одесита: подробиці

За скоєне юнакові загрожує обмеження або навіть позбавлення волі

Наразі поліцейські затримали 17-річного хлопця, який прив’язав до батареї свого орендодавця в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, поліцейські з’ясували, що житель іншої області приїхав до Одеси у пошуках роботи. Хлопець зняв кімнату у місцевого 51-річного чоловіка. Проте через декілька днів, хлопець зрозумів, що нове життя його не влаштовує і вирішив з’їхати з кімнати. Він почав вимагати у орендодавця, щоб той повернув йому завдаток, але одесит вже не мав грошей. В результаті між чоловіками зав’язалася сварка, яка переросла в конфлікт.  Невдоволений квартирант вдарив чоловіка, а коли той упав – зв’язав йому руки та ноги, прив’язав до батареї і, зачинивши квартиру, втік на вокзал. 

Один провів у такому стані декілька годин, поки перехожі не почули його крики по допомогу. Місцеві мешканці викликали поліцію. Правоохоронці звільнили чоловіка, і вже через декілька годин викрили правопорушника аж у Подільську.

“Зібравши достатньо доказів, слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1  під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному позбавленні волі людини. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк”, - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Аліна Ненько.

Нагадаємо, у місті Чорноморськ 27-річний містянин зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю, погрожуючи їм фізичною розправою. Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи. На виклик місцевих при\хала поліції, а згодом ювенали, психологи, керівництво ГУНП в Одеській області, муніципальна варта тощо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися