На Одещині проведено перевірку 50 об’єктів критичної інфраструктури: які недоліки виявлено

Для повного переходу об’єктів критичної інфраструктури Одещини на резервне живлення, потрібно від 3 до 40 хвилин

Одеська область готується до наближення зими та переконується в готовності резервного живлення для критичних об'єктів. Енергетиками разом із владою та іншими органами було проведено перевірку 50 об'єктів, серед яких лікарні, котельні та водоканали.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК “Одеській електромережі”.

Метою такої перевірки є гарантування стійкості функціонування важливих об'єктів у випадку можливих енергетичних викликів та обмеженого електропостачання. Минула зима показала, що готовність до непередбачених ситуацій є ключовою для забезпечення світлом мешканців області.

Комісія, що виконувала перевірку, фіксувала, що для повного переходу лікарень, котельній тощо на резервне живлення, зазвичай потрібно від 3 до 40 хвилин. Об'єкти, де виявлені недоліки під час тестового перезаживлення, отримали рекомендації для їх усунення. До початку опалювального періоду вони мають виконати необхідні заходи для забезпечення безперебійної роботи.

ДТЕК “Одеські електромережі” – це відповідальний бізнес, партнер суспільства та держави. Ми робимо все для того, аби підтримати нормальне життя області і кожного її мешканця – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ДТЕК “Одеські електромережі” підбили підсумки роботи за вісім місяців. Так, у компанії зазначили, що навіть попри війну енергетики продовжують розвивати сучасні онлайн послуги та створили зручні та доступні дистанційні канали.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися