“Вору в законі”, який створив злочинну організацію на Одещині, заочно повідомили про підозру: подробиці

Йдеться про "вора в законі" на прізвисько "Лавасогли-Батумський"

Поліцейські Одещини повідомили про підозру “вору в законі”. Зазначимо, що мова йде про правопорушника із санкційного списку РНБО на прізвисько “Лавасогли-Батумський”, а також його довіреній особі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що за даними слідства, аби контролювати кримінальне середовище в Одеському регіоні “Лавасогли-Батумський” створив злочинну організацію, куди увійшли кримінальники з його найближчого оточення. У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські спільно з Одеською обласною прокуратурою зібрали докази їхньої причетності до вимагання, нелегального грального бізнесу, створення та участі у злочинній організації.


Своїх представників лідер злочинної організації у різний період призначив так званими “смотрящими” за містами Чорноморськ та Ізмаїл, а також у місцях позбавлення волі. Саме вони відповідали за збір та розподіл коштів “злочинного общака”, давали “дозвіл на роботу” злочинним групам, “кришували” незаконний бізнес, організовували злочинні зібрання. На так званих “сходки” за участю свого лідера вони вирішували питання щодо координації злочинної діяльності.

Наприкінці вересня оперативники та детективи поліції провели заходи для оголошення сімом кримінальникам нових підозр. 

“Вору в законі" із санкційного списку РНБО на прізвисько “Лавасогли-Батумський” та його довіреній особі – “кримінальному авторитетові” - заочно повідомили про підозру за ч. 5 ст. 255 Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно злочинної групи торговців канабісом. За інформацією правоохоронців, чоловіки продавали наркотичні речовини в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися